|
|
| Autor | Zpráva |
|---|
Mária Alžbeta
Počet příspěvků: 296 Věk: 27 Bydliště: Praha Na +T+ od: 29. 01. 08
 | Předmět: Re: Prosba o modlitbu 15.08.08 20:16 | |
| Také se přidávám k modlitbě na zmiňované úmysly - za celou rodinu Katy i za mír a ještě jednou všem děkuji, mamce se vede o poznání líp. Dříve jsem ani já nepovažovala za nutné psát "ja taky", ale v těchto dnech byly pro mne i ty reakce důležité. |
|
 | |
Katy Advokát maličkých

Počet příspěvků: 247 Na +T+ od: 14. 12. 07
 | Předmět: Re: Prosba o modlitbu 16.08.08 7:49 | |
| | Mária Alžbeta napsal: | | Také se přidávám k modlitbě na zmiňované úmysly - za celou rodinu Katy i za mír a ještě jednou všem děkuji, mamce se vede o poznání líp. Dříve jsem ani já nepovažovala za nutné psát "ja taky", ale v těchto dnech byly pro mne i ty reakce důležité. |
Těší mne Tvá zpráva o mamince i vůbec Tvůj příspěvek. Díky.
Snad ještě před týdnem bych dala za pravdu JL, že je důležitá modlitba a ne veřejné vyjádření těch, kdo ji obětují (byť si je zde čtu ráda). Dnes mám pohled i z druhé strany a mohu říci, že prosba bez jakékoli reakce by působila chladně a nelidsky, zvlášť na tomto živém fóru...
Děkuji tedy moc všem, kdo se k modlitbám přidávají a snad se druhých nedotknu, když řeknu - zvláště těm, kteří to povzbuzení a účast vyslovili nahlas...
Mému manželovi se skutečně vede lépe, ač ještě nezjistili příčinu selhávání orgánů. Díky tedy ještě jednou za podporu ze všech nejdůležitější... |
|
 | |
Antonio Ghislieri Sodalitium pianum

Počet příspěvků: 1164 Věk: 37 Bydliště: Csontokszérűskertek, Csehország Na +T+ od: 16. 07. 07
 | Předmět: Re: Prosba o modlitbu 17.09.08 14:58 | |
| Otcové, bratři a sestry,
svěřuji sebe, svoji ženu i synka do vašich modliteb. Asi za hodinu jdu k soudu, který má rozhodnout o porozvodové péči o Antonia Jr...
Předem děkuji...
A.G. _________________  |
|
 | |
Quido van Rijn Aktivní uživatel

Počet příspěvků: 3607 Věk: 122 Bydliště: Od března 2010 kontakt pouze přes mail: quidovanrijn@yahoo.com Na +T+ od: 30. 11. 06
 | Předmět: Re: Prosba o modlitbu 17.09.08 15:28 | |
| Milý kamaráde, rád se pomodlím. |
|
 | |
Georgeus Ioannes Baptista Aktivní uživatel

Počet příspěvků: 1699 Věk: 34 Na +T+ od: 30. 11. 06
 | Předmět: Re: Prosba o modlitbu 17.09.08 15:32 | |
| |
|
 | |
Mikolaj Sodalitium pianum

Počet příspěvků: 3562 Věk: 40 Bydliště: Somewhere Na +T+ od: 21. 08. 07
 | Předmět: Re: Prosba o modlitbu 17.09.08 15:53 | |
| Pán Bůh Tě provázej, Antonio! _________________ Sancta Maria, Mater Dei, ora pro nobis peccatoribus.
|
|
 | |
Jakub Gründer

Počet příspěvků: 8944 Věk: 29 Bydliště: Königreich Böhmen Na +T+ od: 29. 11. 06
 | Předmět: Re: Prosba o modlitbu 17.09.08 15:57 | |
| No jo, co mám s Tebou dělat. _________________ Veritas liberabit nos
|
|
 | |
JL Trady

Počet příspěvků: 1561 Na +T+ od: 06. 06. 08
 | Předmět: Re: Prosba o modlitbu 17.09.08 19:39 | |
| Jsem s Tebou. Ber to i jako vysvobození a práh k něčemu důležitějšímu. _________________ Na zázraky nevěřte - spoléhejte na ně! Zasílání úryvků z Katolického katechismu na e-mail: http://katolikrevue.ath.cx/ Zrušené komentáře z RadioVaticana: http://katolikrevue.ath.cx/RaVat_komentare/
|
|
 | |
Paulus Minutus Sodalitium pianum

Počet příspěvků: 1236 Bydliště: Prag Na +T+ od: 01. 12. 06
 | Předmět: Re: Prosba o modlitbu 17.09.08 19:41 | |
| | JL napsal: | | Jsem s Tebou. Ber to i jako vysvobození a práh k něčemu důležitějšímu. |
Tak, tak. |
|
 | |
Anton Trady

Počet příspěvků: 750 Bydliště: München Na +T+ od: 22. 10. 07
 | Předmět: Re: Prosba o modlitbu 18.09.08 9:30 | |
| A ehm.., jak to tedy dopadlo?
Anton. |
|
 | |
|