| P. Stříž z Křešic - bludař nebo blázen? | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Anonymní Anonymní

| Předmět: Re: P. Stříž z Křešic - bludař nebo blázen? 12.10.13 20:54 | |
| - JL napsal:
- Slovenské Medžugoirje
Jaroslave bez předsudků, Medju z toho udělali pokoncilní modernisti, ale ten vizionář si od bolševika užil http://web.katolik.cz/feeling/6_10.htm |
|
 | |
JL Trady

Počet příspěvků : 1860 Na +T+ od : 06. 06. 08
 | Předmět: Re: P. Stříž z Křešic - bludař nebo blázen? 12.10.13 21:40 | |
| Aha, tak to se omlouvám za dezinformaci a oběma díky za vysvětlení (vysvětlil mi to i známý údajný odpadlík, který to zde také monitoruje). |
|
 | |
Anonymní Anonymní

| Předmět: Re: P. Stříž z Křešic - bludař nebo blázen? 13.10.13 1:20 | |
| Josefe diky za ten odkaz! Již jsem si myslel, že jde opravdu o medzuklon od sameho pocatku. No a ono to je jen tak, ze si ze slovenskych "Lurd" udelali charousi neco podle sveho obrazu. Přečetl jsem si příběh toho pána a musim konstatovat, že takovým malým, či snad velkým zazrakem je to co vydrzel z rukou psychiatrů. Ono tolik let být podrobován elektrokonvulzivni "lečbě" a nacpán permanentne neuroleptiky, tak to nevydrzi jen tak nekdo. |
|
 | |
Anonymní Anonymní

| Předmět: Re: P. Stříž z Křešic - bludař nebo blázen? 13.10.13 5:44 | |
| |
|
 | |
Pafnucius-Maria Trady

Počet příspěvků : 228 Bydliště : Gitschin Na +T+ od : 13. 09. 11
 | Předmět: Re: P. Stříž z Křešic - bludař nebo blázen? 13.10.13 13:29 | |
| ? Já sem nepsal... _________________ Fr. PAF
|
|
 | |
Mr.Difficult Svůdce maličkých

Počet příspěvků : 4135 Bydliště : Země Koruny svatováclavské Na +T+ od : 01. 12. 06
 | Předmět: Výzva: Sodalitium pátrá a zasahuje 27.06.14 6:36 | |
|
Stříž, a celá ta medjugoristická sekta padla do hledáčku sodalitia a dovoluji si pány seznámit s tím, že se považuji za osobu zodpovědnou za zásahy a eradikaci tohoto vředu ze Zahrady Čech. Zájemci o akci nechť se hlásí na mailu. Postup je přísně legální.
Naposledy upravil Mr.Difficult dne 29.07.14 15:31, celkově upraveno 1 krát |
|
 | |
Thomas More Advokát maličkých

Počet příspěvků : 606 Věk : 49 Na +T+ od : 26. 06. 10
 | Předmět: Re: P. Stříž z Křešic - bludař nebo blázen? 27.06.14 11:33 | |
| |
|
 | |
René Václavek Obecní drbna

Počet příspěvků : 2774 Věk : 58 Bydliště : Pod Sv.Hostýnem Na +T+ od : 19. 04. 07
 | Předmět: Re: P. Stříž z Křešic - bludař nebo blázen? 28.06.14 19:00 | |
| Kdyby jeho rodiče nebyli zvířečtí, tak by tu nebyl. |
|
 | |
Anonymní Anonymní

| Předmět: Re: P. Stříž z Křešic - bludař nebo blázen? 29.07.14 13:09 | |
| P. Stříž vystoupí se svým programem zítra (ve středu) v kostele ve Vranově nad Dyjí, večer hned po NOMu. Všichni jste srdečně zváni! |
|
 | |

Počet příspěvků : 4135 Bydliště : Země Koruny svatováclavské Na +T+ od : 01. 12. 06
 | Předmět: Re: P. Stříž z Křešic - bludař nebo blázen? 29.07.14 15:31 | |
| Nějak nám usnula opatření |
|
 | |
Anonymní Anonymní

| Předmět: Re: P. Stříž z Křešic - bludař nebo blázen? 31.07.14 11:33 | |
| Tak se nic nekonalo. Na NOM prý přišlo cca 5 lidí a ti ještě před zahájením Střížovy produkce odešli. |
|
 | |

| Předmět: Re: P. Stříž z Křešic - bludař nebo blázen? 31.07.14 16:55 | |
| |
|
 | |
Kolcok Trady

Počet příspěvků : 168 Věk : 38 Bydliště : Status minor Deutsch Leuthen Na +T+ od : 26. 10. 09
 | Předmět: Re: P. Stříž z Křešic - bludař nebo blázen? 08.08.14 14:50 | |
| Jak se z kraje tohoto vlákna řešila zda ano či ne v neděli na NOM, tak já teď pracuju v nepřetržitém provozu v kolotoči 3-3, takže můj týden má 6 dní a tím pádem dny v týdnu pro mě ztrácejí význam. Když se k tomu přidají dobrovolně-povinné přesčasy, tak já asi 3 měsíce nebyl v neděli v kostele, bo jsem byl buď v práci nebo se potřeboval vyspat po noční. Tuto neděli jsem chtěl naplnit svou potřebu jít na mši, tak jsem zjistil, že atmosféra u nás v kostele se začíná blížit tomu, co se děje v Křešicích. Charizmatický kněz s poněkud neortodoxními názory a jeho epigoni (paradoxně je mezi nimi dost velmi vzdělaných lidí) zcela ovládli naši farnost... _________________ Expecta Dominum viriliter age et confortetur cor tuum et sustine Dominum (Psalmus 27)
|
|
 | |
Iva Podzimková obecni blb

Počet příspěvků : 269 Na +T+ od : 20. 09. 11
 | Předmět: Re: P. Stříž z Křešic - bludař nebo blázen? 08.08.14 21:04 | |
| Kde působí další charismatický exot? Docela bych se přijela podívat, abych se utvrdila v tom, že u nás to ještě není tak zlé... :O) |
|
 | |

| Předmět: Re: P. Stříž z Křešic - bludař nebo blázen? 08.08.14 21:25 | |
| Nemám zřejmě dost bujnou fantasii, ale nedovedu si představit většího magora, než toho Křešického. |
|
 | |
Kolcok Trady

Počet příspěvků : 168 Věk : 38 Bydliště : Status minor Deutsch Leuthen Na +T+ od : 26. 10. 09
 | Předmět: Re: P. Stříž z Křešic - bludař nebo blázen? 08.08.14 21:45 | |
| Já jenom napsal, že se to u nás blíží těm Křesicím a obávám se, že pokud náš farář nebude v dohledné době vyměněn, tak to taky tak může dopadnout. Jenom k ujasnění pojmů, charismatickým myslím běžné chápání tohoto pojmu, prostě náš farář má velké charisma a umí to používat. Ale navíc se postupně pomalu opravdu posouvá k charoušům. Čili suita jeho nohsledů skáče jak on píská a zbytek starých ženských v kostele si nemůže vynachválit, jakého máme skvělého faráře _________________ Expecta Dominum viriliter age et confortetur cor tuum et sustine Dominum (Psalmus 27)
|
|
 | |

| Předmět: Re: P. Stříž z Křešic - bludař nebo blázen? 09.08.14 20:52 | |
| Patrně máte kněze věřícího/to není vždy/, zbožného a zda-li má charisma, na co si stěžujete :O) Ale jestli je charismatik, může brzo odstěhovat do Medžu - viz posl.článek lumendelumine! |
|
 | |
Kolcok Trady

| Předmět: Re: P. Stříž z Křešic - bludař nebo blázen? 11.08.14 9:14 | |
| Vadí mi mj. to, že ať vymyslí sebevětší hovadinu, ovce,pardon,věřící mu to odkývají a nohsledi pochválí. Kritika se nepřipouští, protože on je šéf a lidem se to líbí. Např. postupná likvidace bočních oltářů a co se stalo z hlavním oltářem je patrno zde. _________________ Expecta Dominum viriliter age et confortetur cor tuum et sustine Dominum (Psalmus 27)
Naposledy upravil Kolcok dne 11.08.14 9:53, celkově upraveno 1 krát |
|
 | |

| Předmět: Re: P. Stříž z Křešic - bludař nebo blázen? 11.08.14 9:50 | |
| - Iva Podzimková napsal:
- Patrně máte kněze věřícího/to není vždy/, zbožného a zda-li má charisma, na co si stěžujete :O)
Ale jestli je charismatik, může brzo odstěhovat do Medžu - viz posl.článek lumendelumine!
Myslím, že je doba příhodná psát na podobné magory denunciace přímo na Kongregaci pro nauku víry, Gospa tam neudělal dojem, a měli by další podklady k tomu, aby Buonaserovi rozmluvili jakékoliv schvalování toho cirkusu. |
|
 | |
Anonymní Anonymní

| Předmět: Re: P. Stříž z Křešic - bludař nebo blázen? 19.09.14 20:53 | |
| |
|
 | |

| Předmět: Re: P. Stříž z Křešic - bludař nebo blázen? 19.09.14 22:00 | |
| Není snad Tajemná Růže příbuzná Gospy? |
|
 | |
Josafat Sodalitium pianum

Počet příspěvků : 536 Bydliště : Imperium Austro-Hungaricum Na +T+ od : 31. 01. 08
 | Předmět: Re: P. Stříž z Křešic - bludař nebo blázen? 20.09.14 8:25 | |
| Rosa Mystica neboli Růže tajemná je jednou z invokací loretánské litanie. _________________ Presvjataja Bohorodice, spasi nas!
|
|
 | |

| Předmět: Re: P. Stříž z Křešic - bludař nebo blázen? 20.09.14 13:10 | |
| - Josafat napsal:
- Rosa Mystica neboli Růže tajemná je jednou z invokací loretánské litanie.
Královna míru je taky loretánská invokace a přesto se tak gospa označoval. Je-li někde Stříž, je třeba být ve střehu. |
|
 | |
René Václavek Obecní drbna

Počet příspěvků : 2774 Věk : 58 Bydliště : Pod Sv.Hostýnem Na +T+ od : 19. 04. 07
 | Předmět: Re: P. Stříž z Křešic - bludař nebo blázen? 20.09.14 22:00 | |
| Nebylo v tom Montichiari nějaké zjevení? |
|
 | |

| Předmět: Re: P. Stříž z Křešic - bludař nebo blázen? 20.09.14 22:31 | |
| Je rozdíl mezi invokací Růže tajemná a Tajemná růže, ne? Je v tom čertovo kopýtko. |
|
 | |
Sponsored content
 | Předmět: Re: P. Stříž z Křešic - bludař nebo blázen?  | |
| |
|
 | |
| P. Stříž z Křešic - bludař nebo blázen? | |
|